involv logo

Optimaliseer communicatie
en kennisdeling binnen de zorg dankzij Involv intranet.

Vind informatie snel terug. Communiceer naar iedere werknemer met gemak. Centraliseer al uw databronnen. Met Involv heeft u alles voor de perfecte digitale werkplek binnen de zorg.

involv-intranet-voor-ziekenhuizen

🎙️HERBEKIJK DE WEBINAR

🛑 Boost de interne communicatie van je ziekenhuis met Involv 🛑

Met Pascal Herreweghe – Voormalig Digital Communication Manager bij UZ Brussel

involv-intranet-who-is-who

Optimaliseer de communicatie naar en samenwerking tussen departementen

Met Involv stuurt u snel en eenvoudig nieuws en aankondigingen naar medewerkers binnen verschillende departementen. U zorgt er steeds voor dat alle informatie relevant is dankzij de uitgebreide mogelijkheden om deze te richten aan specifieke doelgroepen.

Daarnaast bevat Involv heel wat functionaliteiten om de samenwerking binnen ziekenhuizen te optimaliseren. Denk aan een ‘Wie is wie’ functionaliteit waardoor uw medewerkers collega’s kunnen opzoeken op basis van expertise, een organigram en real-time samenwerking aan documenten.

Snel en veilig toegang tot de juiste informatie en documenten

Voor zorgmedewerkers is het enorm belangrijk om snel toegang te hebben tot de juiste informatie. Procedures, beleidsregels, documenten, kennis en nieuws; alles is snel vindbaar. De informatie is bovendien toegankelijk vanaf elk toestel en snel doorzoekbaar dankzij de krachtige zoekmotor.

Involv is gebouwd binnen het Microsoft 365 ecosysteem, waardoor u geniet van alle krachtige Microsoft functionaliteiten die perfect geïntegreerd zijn. Daarnaast is al uw gevoelige informatie steeds optimaal beveiligd.

involv-microsoft-365
involv-intranetinfoland

Gebruiksvriendelijk intranet voor hospitalen

Al voor het ontstaan van Involv waren we betrokken bij heel wat samenwerkingsprojecten binnen hospitalen. Die expertise hebben we meegenomen bij de ontwikkeling van Involv waardoor we vandaag het intranet bij voorkeur zijn binnen hospitalen. Zo bieden we bijvoorbeeld een standaard integratie met het document management systeem van infoland waardoor informatie écht centraal bewaard en doorzoekbaar is.

Inmiddels werd Involv de derde keer op rij verkozen tot beste intranet in de wereld. Stelt u gebruiksvriendelijkheid en een sterke prijs-kwaliteit verhouding op prijs? Plan dan zeker vandaag nog uw demo in en ontdek wat involv ook voor uw organisatie kan betekenen.

“Involv intranet is een echte aanrader. Niet alleen voor bedrijven binnen de zorgsector, maar ook voor alle bedrijven of organisaties waar grote groepen mensen informatie en documenten met elkaar willen delen.”

Erik Van Tricht
Teamleider Systeembeheer
H.-Hartziekenhuis Lier

Klantverhalen

Ontdek hoe deze ziekenhuizen hun communicatie en samenwerken
naar een hoger niveau tillen met Involv.

ziekenhuis

BUSINESS CASE: HEILIG-HARTZIEKENHUIS LIER

Bedrijfsgrootte: 1500+ employees
Land: België

BUSINESS CASE: AZ DAMIAAN

Bedrijfsgrootte: 1,001-5,000 employees
Land: België

Klaar om de voordelen en mogelijkheden
van Involv intranet te ontdekken?

Gratis demo, kies uw gewenste tijdsstip.

Copyright Involv All Rights Reserved © 2023 | General conditions | Privacy Statement